Työharjoittelu Miikolla Ranskassa ja Santerilla Mäntsälän Rossossa

Miiko: Miksi valitsit Rosson? -Koska se oli lähellä ja tiesin että siellä pääsee tekemään monipuolisesti töitä.

Santeri: Miksi valitsit Ranskan? -Koska näin Ranskan työharjoittelun mahdollisuutena laajentaa näkemystäni ruuanlaitossa.

Miiko: Mitä opit Rossossa? -Esillelaittoa ja opin paineensietokykyä

Santeri: Mitä opit? -Opin huolellista työskentelyä, veitsenkäsittelyä ja kommunikointi englanniksi keittiössä.

Mitä eroja työharjoittelupaikoissa?

Ranskassa töiden tekeminen oli paljon rauhallisempaa ja kiireettömämpää kuin Rossossa. Rossossa asaiakkaat kävi syömässä lounaan nopeasti ja Ranskassa asiakkaat istuivat rauhassa ilman kiirettä. Ranskassa tehtiin kaikki alusta loppuun itse.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *